Perspektiva mund të luajë truqe qesharake në sytë tanë. Mund të na bëjë të besojmë se shohim diçka që nuk është në të vërtetë atje, ose të hamendësojmë se diçka është krejtësisht e ndryshme nga ajo që është në të vërtetë. Nuk është çudi që është një nga themelet e iluzioneve magjike dhe optike.

Ndonjëherë, një foto e realizuar në momentin e duhur mund të bëjë pikërisht atë: të na bëjë të fshijmë sytë dhe ta shikojmë imazhin përsëri dhe përsëri derisa të kuptojmë përfundimisht se çfarë është ajo që u kap në të vërtetë, shkroi Bright Side, përcjell rtv21.tv

Më poshtë ju sjellim disa imazhe interesante, të cilat mbase ju shtyjnë t’i shikoni përsëri e përsëri./21Media