Mes kësaj bote vazhdimisht në zhvillim dhe ndryshim, ka zona që kanë mbetur të lëna pas dore dhe të harruara me kalimin e kohës.

Vende të bukura, por të rrënuara, të cilat u lanë të shkatërroheshin nga banorët e tyre njerëzorë, por që janë rikuperuar në mënyrë të habitshme nga natyra, transmeton rtv21.tv.

Nga kapanonet te oxhaqet e braktisura, këto relike të përkeqësuara janë bërë shtëpi e grupeve mbresëlënëse të bimësisë.

Në një galeri në internet, përdoruesit e mediave sociale nga e gjithë bota ndanë copa të frikshme për vendet e pushtuara nga jeta e bimëve./21Media