Në dukje të pabesueshme

Në dukje të pabesueshme

Nëse keni një kujtesë fotografike, ju mund të mbani mend një objekt dhe të gjitha detajet e tij në një periudhë shumë të shkurtër kohore. Ky lloj i memories është i brendshëm për fëmijët para se të fillojnë të flasin, lexojnë dhe shkruajnë, por pastaj zhduket. Megjithatë, ka disa përjashtime!, përcjell rtv21.tv

Më poshtë ju sjellim një listë të artistëve, artet e të cilëve në mënyrë të saktë imitojnë objekte reale që nuk do të besoni se nuk janë fotografi aktuale. Dhe sigurisht ata artistë kanë kujtime fotografike, sepse veprat e tyre janë aq hiperrealiste./21Media

E vërteta e papërdorur nga Dirk Dzimirsky

Asgjë. Jeta. Objekti nga Kim Young-sung

Zmadhimi nga Kim Young-sung

Një njeri i moshuar nga Olga Larionova

Nutella e përhapur nga Ivan Hoo

Zbar nga Nathan Walsh

Udhëkryqi nga Joel Rea

Kjo sirenë i mori këmbët e saj nga Yigal Ozeri

Gjiri i Whale, Antarktiku, Nr.4 nga Zaria Forman