''Gjithçka'' për foto mahnitëse

”Gjithçka” për foto mahnitëse

Ekziston një kategori e caktuar njerëzish që gjithmonë duket se po kërkojnë lëvizje të ardhshme të adrenalinave.

Ata hidhen me parashutë, ngjiten në male dhe madje ngrenë rrokaqiejt më të lartë për të marrë foto të mahnitshme.

Fotografitë shihet se janë të realizuara mjaft mirë si dhe të bëra në situata të ndryshme, të cilat janë edhe të papritura.

Më poshtë ju sjellim disa imazhe të njerëzve që morën poza, që mund të ju ndalin frymën./21Media