Vizatime apo të vërteta

Vizatime apo të vërteta

Një artist 31 vjeçar është angazhuar në mënyrë aktive në vizatime. Ai më këtë lloj arti 3D merret për një kohë prej 4 vitesh, shkruan rtv21.tv.

Artisti  kishte shpenzuar shumë kohë për të krijuar një koleksion, të gjitha vizatimet janë bërë vetëm me lapsa dhe shënjues. Punime këto të mahnitshme të cilat ta jepin përshtypjen se janë të vërteta./21Media