Koha është e ndërlikuar. Sillet si një krijesë kapriçioze që është gjithmonë në humor të ndryshëm. Ajo ecë, ndryshon gjërat dhe njerëzit, por vështirë se ndryshon ndjenjat.

5 breza të grave që takohen së bashku në të njëjtin vend ose një çift i moshuar që martohen pas 65 vjetësh janë vetëm disa nga skenarët më të mirë që jeta arrin të shkruajë.

Më poshtë ju sjellim disa imazhe dhe “histori”, të marra nga Bright Side, të cilat janë vërtet mahnitëse./21Media

Një vajzë e vogël po dërgon puthje për gjyshen e saj të dashur përmes dritares

“Mbesa ime u diplomua. Pastaj ndodhi kjo ”

“Djali im u takua sot me stërgjyshen.”

“5 gjenerata të grave që burojnë nga gjyshja ime 100-vjeçare”

4 gjenerata: 20, 48, 85 dhe 103 vjeç

Do të jeni gjithmonë fëmijë për babain tuaj, pa marrë parasysh sa vjeç jeni.

Pa koment

Pas kthimit në të njëjtin vend, 20 vjet më vonë