Burrat dhe gratë ndryshojnë jo vetëm në pamje, por edhe në sjellje dhe jo vetë. Kjo vërehet edhe nga gjestet e tyre, krahasimet e të cilëve janë mjaft “shokuese”.

Por, edhe pa dallimet ndërmjet tyre, jeta nuk do të ishte aq shumë argëtuese.

Më poshtë ju sjellim disa imazhe, të marra nga bright Side, të cilat janë mjaft argëtuese./21Media