E mahnitshme se si funksionojnë gjenet

E mahnitshme se si funksionojnë gjenet

Kur lind një fëmijë, të dy prindërit dhe madje edhe miqtë dhe të afërmit fillojnë të spekulojnë rreth asaj se kujt i ngjan ai më shumë.

Njerëzit në fotografitë më poshtë ose posedojnë tiparet më të ndritshme të prindërve të tyre, ose janë kopje  tyre. Kuptohet,

Nuk është befasuese që të dukeni si të afërmit tuaj, por është e mahnitshme se si funksionojnë gjenet dhe sa të forta mund të jenë.

 për të ditur se a jeni të afërt më një person.

Më poshtë keni disa fotografi të fëmijëve që bënë punë të shkëlqyer të trashëgimit të karakteristikave të prindërve të tyre. /21Media