Sot do të bëhet inaugurimi i  objekteve të renovuara të trashëgimisë kulturore 

Sot do të bëhet inaugurimi i  objekteve të renovuara të trashëgimisë kulturore 

Inaugurohen objektet e renovuara në Ferizaj për promovimin e trashëgimisë kulturore “Ndërtimi i besimit përmes mbrojtjes kulturore”, të financuar nga Bashkimi Evropian.

Gjatë kësaj ngjarjeje, do të bëhet inaugurimi i renovimeve dhe ripërdorimi i ish-selisë së Dioqezës së Kishës Katolike si një muze.

Gjatë ngjarjes do të mbahet një ekspozitë për nder të Shën Nënë Terezës të Kalkutës dhe punës së saj në Kosovë. Pas ngjarjes ceremoniale, një turne udhërrëfyes do të ofrohet në kompleksin e xhamisë Mulla Vesel Guta dhe Kishës Ortodokse Serbe Shën Uroshi.