Një incident ka ndodhur në një nga qendrat e votimit në Skrapar ku raportohet dhe për të lënduar

Një incident ka ndodhur në një nga qendrat e votimit në Skrapar ku raportohet dhe për të lënduar

Konkretisht në qendrën 3554, ku i dëmtuar ka mbetur Astrit Nurellari i LSI i cili ndodhet në spital.

Ndërsa mësohet se konflikti ka qenë pasi doktori i spitalit Astrit Dyrmishi nga PS ka qenë doktor, ku dikur ka hequr nga puna Nurellarin.

Konflikti ka nisur para Qendrës së votimit.