Dita ndërkombëtare e Sindromës Down

Dita ndërkombëtare e Sindromës Down

21 Marsi është Dita ndërkombëtare Sindromës Down. Indira Aliaj nëna e Eloida Alijat e cila është me këtë sindrom në një lidhje direkte në emisionin “BonBon” u shpreh se ta kesh afër një person me Sindorma Down është një jetë shumë e ëmbël.

Indria tha se këta persona dhurojnë dashuri të sinqert që nuk e dhuron askush tjetër.

Elioda punon si asistente e nje dentisti, dhe thotë se ëndrra e saj është që në të ardhmen të bëhet dentiste. /21Media