Shahini: Qëllimi kryesor ishte që të njohim sa më mirë me njëri-tjetrin.-Sahiti: Duhet të kemi një arsim të përbashkët

Shahini: Qëllimi kryesor ishte që të njohim sa më mirë me njëri-tjetrin.-Sahiti: Duhet të kemi një arsim të përbashkët

Me qëllim të integrimit të nxënësve të Kosovës dhe atyre të Shqipërisë në sistemin arsimor, atij të qytetarisë dhe forcimit të bashkëpunimit ndërmjet dy vendeve, është përmbyllur programi dy javor i shkëmbimit të nxënësve, ”Si në shtëpinë tënde”, mes Ministrisë së Arsimit së Kosovës dhe Ministrisë së Arsimit të Shqipërisë. U theksua se iniciativa të tilla janë inkurajuese në mënyrë që të shkëmbehen sa më shumë përvoja të mira ndërmjet nxënësve./21Media