Dita ndërkombëtare e Mjedisit dhe Sportit 

Dita ndërkombëtare e Mjedisit dhe Sportit 

Komiteti Olimpik i Kosovës sot shënoi 5 qershorin – Ditën Botërore të Sportit dhe Mjedisit, e më këtë rast në sheshin “Zahir Pajaziti” në kryeqytet u mbajtën aktivitete të ndryshme. Presidenti i vendit Hashim Thaçi edhe këtë ditë u shpreh optimist sa i përket liberalizimit të vizave, duke shpresuar që së shpejti të përfundoj diskriminimi që po u bëhet të rinjve kosovarë./21Media