Në Aeroportin e Gjakovës u zhvillua ushtrimi fushor “Macal 2017”

Në Aeroportin e Gjakovës u zhvillua ushtrimi fushor “Macal 2017”

Në Aeroportin e Gjakovës u realizua  ushtrimit fushor “Macal 2017” i projektuar sipas skenarit “Rrëzimi i aeroplanit komercial në Kosovë” ku ishin parashikuar viktima dhe lëndime në masë të udhëtarëve dhe akuipazhit. E gjithë kjo është organizuar nga Agjencia për Menaxhimin e Emergjencave me mandate koordinues qeveritare. Ky ushtrim u mbështet dhe u vlerësua nga KFOR-i si dhe institucionet vendore dhe ato ndërkombëtare./21Media