Kelmendi: Inspektorati aktiv edhe në veri të Mitrovicës

Kelmendi: Inspektorati aktiv edhe në veri të Mitrovicës

Kryeshefja Ekzekutive e Inspektoratit Policor të Kosovës, Miradije Kelmendi ka thënë për RTV21 se ky institucion objektiv ka parandalimin, zbulimin dhe  hetimin e veprave penale të kryera nga punonjësit e Policisë së Kosovës, pa dallim grade dhe pozite gjatë ushtrimit së detyrës. Me zonjën Kelmendi bisedoi kolegu, Bahtir Cakolli./21Media