Peqani: I kemi bërë të gjitha përgatitjet      

Peqani: I kemi bërë të gjitha përgatitjet      

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa, Prokurori i Shtetit, Këshilli Gjyqësor i Kosovës, Policia e Kosovës dhe përfaqësues nga Demokracia në Veprim mbajtën konferencë për medie me ç’rast shpalosen planet operative të bashkërendimit institucional për ditën e zgjedhjeve 6 tetorit,/21Media