Vitin e ardhshëm mbillen 1.5 milion fidanë

Vitin e ardhshëm mbillen 1.5 milion fidanë

Për një viti në Kosovë është planifikuar pyllëzimi i 480 hektarëve të reja, e gjithë kjo me fidanët e prodhuara në Institutin e Pyjeve të Kosovës në Pejë. Në këtë fidanishte janë mbjelle 1 milion e 400 mijë fidanë dekorativë dhe lloje të ndryshme./21Media