Skuadra e Inter ka prezantuar fanellat për edicionin 2020/21

Në faqën e tyre zyrtare, klubi i Interit ka dhënë më shumë detaje për këto fanella, duke kumtuar se këto fanella përfshijnë virtytet më të mira të kulturës milaneze.
Fanellar janë të dizajnuara nga kompania NIKe, ndërsa zëvendësi presidenti i kësaj kompanie është shprehur se këto fanella janë inspiruar në punën e dizajnerëvë të Milanit në vitet e 80-ta.

“Inspiruar na puna pionere e dizajnerëve të Milanos nga vitet e 80-ta, fanella e re e Interit feston qytetin përmes një estetike me vije që simbolizon identitetin e përbashkët të klubit dhe njerëzve që përfaqëson,” tha zëvendës-presidenti i “Nike”.