Çeku: 21 dëshmitarë janë të ftuar nga 12 tetori,kurse eshtë obligim ligjor dhe moral që dëshmitarët t’i përgjigjen ftesës        

Çeku: 21 dëshmitarë janë të ftuar nga 12 tetori,kurse eshtë obligim ligjor dhe moral që dëshmitarët t’i përgjigjen ftesës        

Kryesuesi i komisionit parlamentar hetimor lidhur me procesin e privatizimit, Hajrullah Çeku, në një konferencë për media ka prezantuar punën dhe veprimet e këtij komisioni. Ai tha se dëshmitarët që janë të ftuar për të dhënë dëshmi, kanë obligim ligjor dhe moral t’i përgjigjen ftesës./21Media