Kina nuk po e cilëson ngjyrën telefonit me fjalë

Kina nuk po e cilëson ngjyrën telefonit me fjalë

Versioni special i iPhone 7, mund të jetë Red, por jo në Kinë. Ky version ka dalur në shitje në më shumë se 40 vende, por Kina nuk e cilëson ngjyrën e saj me fjalë.

Sipas BBC, Red është një organizatë bamirëse në kërkim për të luftuar AIDS, themeluar nga muzikanti dhe aktivisti Bobby Shriver. Kjo organizatë mbledh Fondin Global për sigurimin e testimit dhe trajtimit për pacientët kundër HIV/AIDS.

Pasi Apple është donatori më i madh në fondin global, pajisjet speciale e Apple Red do të shiten vetëm për shkak se fitimet do të shkojnë për operacionet humanitare në Afrikë./21Media