Java e 22-të : Llapi – Trepça’89  3 :1  dhe Drita – Ferizaj    1:0

Java e 22-të : Llapi – Trepça’89  3 :1  dhe Drita – Ferizaj    1:0

Janë zhvilluar dy ndeshjet e para të xhiros së 22-të , në elitën tonë të futbollit të cilat kanë dhënë këto rezultate :

LLapi – Trepça’89  3 :1

Drita – Ferizaj         1:0

Nesër prej orës 13:30 takohen:

Keku – Prishtina ,

Trepça’89 –  Gjilani,

LIria – Drenica  dhe

Flamurtari-Ballkani (17:00  ) .

Ndjekim në vazhdim kronikat nga takimet , Llapi – Trepça’89 dhe Drita – Ferizaj , që i ka përgaditur gazetari ynë Tomor Grabovci/21Media