Photoshop apo e vërtetë?

Photoshop apo e vërtetë?

Fotografia pa kurrëfarë ndërhyrje dhe që e kap momentin e duhur llogaritet si një fotografi profesionale dhe që bartë mesazh, mirëpo gjithmonë ekziston ana tjetër.

Imazhet me fotoshop shpesh dijnë të jenë mahnitëse dhe e bëjnë atë që asnjëherë nuk ke mundësi ta shohesh në realitet, shkruan rtv21.tv.

Një orë digjitale një kullë e përgjumur, një pinguin në vende të thata e të nxehta, ‘Toka’ në rërë plazhi duke paraqitur ngrohjen globale! Kështu ky artist ka mbedhur objekte dhe vende të pamundura për të krijuar ironi dhe kundërshti./21Media