Fjalët e para të kryetarit të posazgjedhur: “Nuk bëhet koalicion me PDK-në, s’ka marrëveshje për kandidatin për kryeministër”

Fjalët e para të kryetarit të posazgjedhur: “Nuk bëhet koalicion me PDK-në, s’ka marrëveshje për kandidatin për kryeministër”

Isa Mustafa u zgjodh kryetar i LDK-së. Nuk kishte kundërkandidat, meqenëse Fatmir Sejdiu nuk moir votat e nevojshme për kandidim.

Pas Kuvendit zgjedhor që u mbajt pa praninë e mediave, Isa Mustafa bëri të qartë se nuk do të bëhet koalicion me PDK-në dhe nuk ka marrëveshje për kandidatin e LDK-së për kryeministër./21Media