Ish-bashkëshorti i Naya Rivera dhe babai i djalit të saj, Ryan Dorsey, ka thyer heshtjen në lidhje me vdekjen e të aktores.

Në një postim në llogarinë e tij në Instagram, Dorsey i ka dedikuar fjalët rrënqethëse partneres së tij, krahas fotos së saj me djalin.

Kjo është shumë e padrejtë … nuk ka fjalë të mjaftueshme për të shprehur zbrazëtirën e mbetur në zemrat e të gjithëve. Unë nuk mund të besoj se kjo është jeta tani. Nuk e di nëse do ta besoj ndonjëherë. Ju keni qenë vetëm këtu .. Ne ishim mbrapa me Josey një ditë më parë. Jeta thjesht nuk është e drejtë. Unë nuk di çfarë të them … Unë jam mirënjohës për kohërat tona dhe udhëtimin tonë që na bashkoi si dhe për djalin për të cilin dëshiruam gjithmonë. Më kujtohet kur ndonjëherë bezdiseshe nga unë “Ryan mund të ndalosh së bëri foto?” Haha. Jam i lumtur që s’ta vura veshin, sepse kam qindra, ndosht mijëra momente që Josey do të ketë gjithmonë dhe do ta dijë që mamaja e tij e donte më shumë se jetën dhe sa shumë jemi kënaqur së bashku teksa ai rritej. Jeta ka momente të mira e të këqija, por s’janë aq të këqija me Josey-n. Një pjesë e jotja do të jetë gjithmonë me ne. Ai nuk do ta harrojë kurrë se nga erdhi. Na mungon! Do të të duam gjithmonë!”, ka shkruar ai.

 

View this post on Instagram

 

This is so unfair…there’s not enough words to express the hole left in everyone’s hearts. I can’t believe this is life now. I don’t know if I’ll ever believe it. You were just here… We were just in the back swimming with Josey the day before. Life just isn’t fair. I don’t know what to say…I’m thankful for our times and our journey that brought us together and gave us the sweetest and kindest smart little boy we could ever hope for. I remember sometimes you used to get annoyed at me: “Ryan can you stop snap chatting!” Haha. I’m glad I didn’t listen to you because I have hundreds and probably thousands of snaps and videos that Josey will have forever and know his momma loved him more than life, and how much fun we had together as he was growing up. Life is all about good times and bad times but with Josey it makes the bad a little less so because a part of you will always be with us. He’ll never forget where he came from. We miss you. We will always love you. Love you Meep. 🖤💔🖤 ♥️ To everyone that reached out and I haven’t had a chance to or just didn’t get back to you…thank you all for the overwhelming love and support you’ve sent our way. I’ll just say in closing, be kind to yourself, be kind to others, forgive…forget…don’t hold grudges….if you have nothing nice to say maybe try not to say anything. There’s peace in silence. Time on Earth is precious and you just never know….you never know what could happen. Hold your loved ones close, and cherish the times you have with those you care about. ♥️

A post shared by dorseyryan (@dorseyryan) on

Aktorja u zhuk në liqenin Piru, teksa shëtiste me varkë me djalin e saj 4-vjeçar më 8 korrik.  Vetëm një ditë pasi gjetën trupin, autoritet amerikane kanë bërë publike autopsinë e saj.

Vdekja cilësohet aksidentale dhe shkaku është mbytja.

Sipas ekspertizës, Naya nuk kishte as shenja dhune dhe as substanca droge apo alkool./21Media