Sejdiu: Shkarkimi im është politik dhe i pabazuar

Sejdiu: Shkarkimi im është politik dhe i pabazuar

Ish-drejtori i përgjithshëm i Shërbimit Spitalor Klinik Univeristar, Basri Sejdiu, ka paralajmëruar padi për shkarkimin e tij. Ai thotë se u shkarkimi i tij ka karakter politik dhe nuk ndërlidhet fare me vdekjet e fundit për shkak të Covid-19./21Media