Ish-drejtori: Sot pak është e tepërt përqafimi me mësuesen dhe mungesa e disiplinës

1 min read

“Zana” Bleronë këtë javë shkoi në fshatin Orllan të Komunës së Podujevës, ku u takua edhe me dy të moshuar të cilët rrëfyen shumëçka.

Muharrem Hoxha nga fshati Orllan i Podujevës përveç rrëfimeve për jetën e tij bashkëshortore foli edhe për profesionin e mësuesit/drejtorit që e ushtroi për vite të tëra.

Ai theksoi se sot nxënësit nuk janë të disiplinuar duke thënë se edhe “përqafimet” me mësuesen janë të tepërta./21Media