Konferenca statusore ose për ecurinë e çështjes do të fillojë në orën 11.00

Konferenca statusore ose për ecurinë e çështjes do të fillojë në orën 11.00

Hashim Thaçi, Kadri Veseli, Rexhep Selimi dhe Jakup Krasniqi nesër do të paraqiten para gjykatës Speciale në Hagë në konferencën për ecurinë e çështjes.

Dy avokatë të akredituar në Gjykatën Speciale, Taulant Hodaj dhe Artan Qerkini qartësojnë këtë nocion, por shprehin edhe pritshmëritë e tyre për nesër dhe rrjedhën e mëtejshme të këtij procesi gjyqësor.(Teksti-Fitore ADEMI, kamera- Sahit TROSHUPA)./21Media