Seanca e radhës ndaj ish-eprorëve të lartë të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës Hashim Thaçi, Kadri Veseli, Rexhep Selimi dhe Jakup Krasniqi do të mbahet sot në Gjykatën Speciale në Hagë.

Do të fillojë në orën 11:00 dhe quhet konferencë statusore ose konferencë për ecurinë e çështjes./21Media