Ish-kryetari i Asamblesë së Gjyqtarëve të Eulex-it, Malcolm Simmons do të raportojë në Komisionin Parlamentar të Legjislacionit lidhur me pretendimet e tij për parregullsi dhe abuzime të misionit Eulex në Kosovë.

Komisioni miratoi kërkesen e Simmons për raportim me përkrahjen e  gjithë anëtarëve përvec atyre të Lidhjes Demokratike të Kosovë që u deklaruan kundër raportimit në çfarëdo trupe të Kuvendit të ish-gjyqtarit Simmons./21Media

Përgatiti: Valmire Hoti