Kryetari i BDI-së dhe ish-pjesëtari i UÇK-së, Ali Ahmeti në emisionin Click Plus tha se ai nuk mendon që procesi gjyqësor në Hagë është kundër individëve.

Tv21: Ky proces gjyqësor, a është kundër indivitëve apo kundër UÇK-së?

Ali Ahmeti:  Atë që e pash në fillim, grup kriminal e quajtën si tërësi shtabin e përgjithshëm të UÇK-së, që nuk përkon me realitetin. Nuk mendoj që është gjykim kundër individëve”./TV21