Instituti i Shëndetit Publik tërheq vërejtjen për rrezikun e përhapjes së virusit

Instituti i Shëndetit Publik tërheq vërejtjen për rrezikun e përhapjes së virusit

Instituti i Shëndetit Publik i Kosovës iu drejtua edhe një herë qytetarëve. Tërheq vërejtjen për rrezikun e përhapjes së virusit korona, që mund të çojë në pasoja të paparashikueshme.

Ky institut nënvizon se askush nuk ka të drejtë të rrezikojë jetën e tjetrit, për shkak të pakujdesisë dhe moszbatimit të rekomandimeve./21Media