Sipas Ismailit, mungesa e testimeve tregon numër joreal të të infektuarve

Sipas Ismailit, mungesa e testimeve tregon numër joreal të të infektuarve

Ish-ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili sot tha që dyshon se numri i të prekurve me koronavirus në Kosovë është 31.

Ai potencoi se dyshon që numri është kaq i vogël dhe tha që mendon se numri i të prekurve me COVID-19 është më i madh.

Ismaili shtoi se mungesa e testimeve nuk është duke e treguar numrin real të të infektuarve.

Ndyshe, sot në Kosovë u shënua viktima e parë nga koronavirusi, ndërsa numri i të infektuarve është 31./21Media