Në Teatrin Kombëtar u organizua mbledhje komemorative

Në Teatrin Kombëtar u organizua mbledhje komemorative

Vdekjen e aktores Fatime Llugiqi Ademi, në mbledhjen komemorative të organizuar nga Teatri Kombëtar i Kosovës, e cilësuan si një humbje të madhe për skenën artistike shqiptare. Aktorja u kujtua për performancën e saj në shfaqjet dhe filmat ku mori pjesë pokështu për miqësinë dhe pozitivitetin që rrezatonte./21Media