Të gjithëve na ndodh që në momente të caktuara të humbasim toruan, të nevrikosemi me veten apo botën mbarë, e pse jo edhe të vlojmë nga inati, por ja që është një shenjë që akumulon aq inat brenda vetes sa mund të shpërthejë nga momenti në momenti. Dhe vendi i parë i takon……DEMIT.

Nuk është çudi që kjo shenjë është e para në listë. Është shenja më kokëfortë e të gjithëve dhe inatin e mban përgjithmonë. Kur dikush e mërzit ose i bën keq, nuk do ia falë kurrë.

Nuk është për tu habitur nëse do të kishte një libër të vogël të zi me emra të nënvizuar me të kuqe për të mbajtur shënim gabimet e të tjerëve. Në fakt, demi dëshiron të falë dikë dhe të pranojë justifikimet e tyre, por është shumë kokëfortë dhe tepër krenarë për ta bërë këtë.  Sipas Living, Pasi dikush e zemëron, mund ta mënjanon krenarinë dhe të pranojë një ”Më fal”, por kurrë nuk do ta besojë përsëri atë person.