Ato kombinohen me çdo lloj të veshjeve

Ato kombinohen me çdo lloj të veshjeve

Bashkë me ndërrimin e stinëve vijnë edhe koleksionet e reja të aksesorëve, çantave, veshjeve si dhe këpucëve që i sjellin kompani të ndryshme në treg.

Për verën e vitit 2019 këto atlete kanë marrë zemrën e shumë grave, përcjell rtv21.tv

Janë të rehatshme, të bukura dhe për më tepër janë lehtësisht të kombinueshme me çdo lloj veshje./21Media