Mëlçia juaj dhe zorrët do të heqin qafe toksina më të lehtë

Mëlçia juaj dhe zorrët do të heqin qafe toksina më të lehtë

Uji me rrush të thatë është duke u rekomanduar nga mjekët për pastrimin e mëlçisë dhe zorrëve për një kohë të gjatë.

Antioksidantët ndihmojnë punën tonë të mëlçisë në mënyrë të duhur dhe kryejnë plotësisht funksionin e saj detoksifikues, ndërsa fibrat shtojnë pjesën më të madhe të stolit dhe rrisin numrin e lëvizjeve të zorrëve, duke ndihmuar në pastrimin e zorrës së trashë dhe të zorrëve.

Kosumimi ujit të rrushit në mëngjes do t’ju mbushë me energji për ditën e ardhshme, ose mund të provoni ta merrni atë para një stërvitje të fuqishme kjo mendohet nga shkencëtarët dhe ekspertët e sportit

Niveli juaj i kolesterolit të keq do të ulet dhe presioni i gjakut do të stabilizohet.

Studimet dhe hulumtimet klinike kanë treguar se rrushi i thatë është  shumë i pasura me fibra, kalium, dhe antioksidantë në krahasim me ushqime të tjera të zakonshme./21Media