Kombëtarja shqiptare nuk ka humbur asnjë vend në renditjen e re të FIFA’s

Kombëtarja shqiptare nuk ka humbur asnjë vend në renditjen e re të FIFA’s

FIFA ka publikuar renditjen e re të shteteve, ku Kombëtarja Shqiptare ka vazhduar të ruaj pozitën e 66-të.

Shqipëria ka mbajtur pozitën e njëjtë sikurse edhe muajin e kaluar, për shkak se nuk zhvilluan asnjë ndeshje.

Vendin e parë vazhdon ta mbaj Brazili, i ndjekur nga Argjentina, ndërsa top pesëshen e mbyllin Gjermania, Kili dhe Kolumbia.