Sytë ju tregojnë nëse vuani nga një sëmundje e caktuar

Sytë ju tregojnë nëse vuani nga një sëmundje e caktuar

Disa shenja ju tregojnë informacione të rëndësishme për shëndetin tuaj.

Rënia e vetullave

Rënia e vetullave ndodh për një sërë arsyesh e njëra prej tyre është tregues i sëmundjeve që lidhen me tiroidet.

Një pikë e bardhë “verbërie”

Në qoftë se shihni gjithmonë një pikë të bardhë edhe kur ajo nuk ekziston përpara syve tuaj, kjo është shenjë e migrenës e për një kohë të shkurtër mund të shoqërohet me dhimbje koke.

Sy të fryrë

Po qe se nuk jeni të lodhur, keni fjetur mjaftueshëm, por sërish i keni sytë e fryrë mund të vuani hyperthyroidism, një sëmundje që lidhet me tiroidet.

Shikimi i paqartë dhe humbja e vizionit mund të jetë tregues gjithashtu i sëmundjes diabet tip 2. Kjo gjendje ndikon në sistemin e qarkullimit të gjakut të syrit.

Nëse ju përjetoni vizione të dyfishta mund të jetë shenjë e një goditjeje në tru./21Media