Dashi

Nuk ka frikë nga vetmia. Nëse ka një partner aq më mirë, ai ka shumë për të ndarë dhe për të kaluar. Nëse nuk ka njeri pranë tij, ai mund të përshtatet në mënyrë të përsosur me situatën . Nga kjo pikëpamje ai është një luftëtar, i cili nuk ka frikë nga asgjë dhe askush, aq më pak nga sfidat që jeta i vë përpara.

Bricjapi

Ai është i vetmuar. I përkushtuar ndaj punës, profesionit, arritjes së qëllimeve të tij në karrierë, ai nuk po kërkon partner ose miq. Ai nuk ka frikë të qëndrojë vetëm, përkundrazi. Duke pasur parasysh ngurtësinë tradicionale dhe proverbiale të shenjës, Bricjapi, sipas Living, ka probleme në marrëdhëniet me të tjerët.

Virgjëresha

Është një shenjë që nuk e përbuz shoqërinë e miqve, por edhe nëse është vetëm nuk është problem për të. Në të vërtetë, Virgjëresha e shfrytëzon atë për t’u përqëndruar në punën e saj. Udhëton vetëm, nëse është e nevojshme, argëtohet vetëm, nëse është e nevojshme. Ajo nuk mund të menaxhojë marrëdhëniet romantike në rastin më të mirë.

Shigjetari

Kjo shenjë e do dashurinë në të gjitha shfaqjet e saj. Është një shenjë me ideale të larta dhe nuk ka frikë të përballet me beteja të rëndësishme për ta mbrojtur atë. Por gjithashtu ka nevojë për dikë pranë tij që nuk ka frikë të guxojë. Shigjetari nuk i pëlqen njerëzit pa guxim dhe nëse dikush nuk mund të vazhdojë me shenjën, atëherë ai preferon të jetë vetëm.