Brenda aeroplanit të Presley

Brenda aeroplanit të Presley

Aeroplani të cilin mbreti i “Rock and Roll”, Elvis Presley, e kishte dizanuar për vete është shitur në ankand privat për 430 mijë dollarë të shtunën në Kaliforni. Brendësia e  fuluturakës është e dizajnuar me ari, kurse ulëset dhe tehpihun e ka ngjyre te kuqe ashtu si edhe pjesa e jashtme tij.

Ky aeroplan është prodhuar në vitin 1962 dhe është i tipit Lockheed Jetstar, kurse deri më tani për 35 vjet rresht ka qëndruar në një pistë të New Mexico. /21Media