Preferohet që telefonin të mos e mbani në dhomën e gjumit

Preferohet që telefonin të mos e mbani në dhomën e gjumit

Thuajse për të gjithë telefoni është bërë pjesë e pandarë e jetës, që prej mëngjesit e deri në mbrëmje.

Mirëpo, preferohet që telefonin të mos e mbani në dhomën e gjumit për shkak të rreziqeve që sjell.

Disa nga rreziqet nëse jeni nga ata që mbani telefonin poshtë jastëkut janë:

Mund t’i vërë flakën jastëkut.

Ju pengon që të flini mirë.

Rrezet e telefonit dëmtojnë shëndetin tuaj dhe të atyre që janë përreth.