Sulmuesi francez, Nicolas Pepe, do të fitojë rreth 116 mijë euro në javë

Sulmuesi francez, Nicolas Pepe, do të fitojë rreth 116 mijë euro në javë

Këto do të jenë të hyrat e futbollistit 24 vjeçar, pas nënshkrimit të kontratës me vlerë prej 79 milionë eurosh me skuadrën Arsenal.

Për ta përvetësuar futbollistin në fjalë ishin të interesuara edhe klubet Liverpool dhe Manchester United, por ai ka vendosur që t’iu bashkohet Topçinjve dhe t’iu ndihmojë që të kthehen në Ligën e Kampionëve.