Aktorët e njohur dikur dhe sot

Aktorët e njohur dikur dhe sot

Mund të duket sikur ishte dje, që nxituam te TV-të tona të shikonim Beethoven-in, Familjen Addams ose The Little Rascals, apo Clone-n, por është në të vërtetë tani është viti 2020! Dhe fëmijët që kanë luajtur pjesët kryesore në filmat tanë të preferuar dhe shfaqjet televizive janë të rritur tani.

Disa prej tyre janë aktorë brilantë dhe disa prej tyre, si Jake Lloyd, i cili ka portretizuar të riun Anakin, nuk ishin në gjendje të vazhdonin dhe thjesht janë zhdukur nga qendra e vëmendjes.

Më poshtë ju sjellim imazhe të aktorëve (fëmijëve) që i mbani mend, falë roleve të tyre në filma të njohur dhe seriale televizive. Ju me siguri do të habiteni se si duken ata sot, shkruan bright side, përcjell rtv21.tv

Në fund të artikullit, ka një shpërblim që do t’ju trondisë: kurrë nuk do ta merrni me mend se si duket sot djali nga videoja e këngës më të lezetshme të viteve 2000./21Media

Carla Diaz (Clone)

Sthefany Brito (Clone)

Christian dhe Joseph Cousins (Twin Sitters)

Nicholle Tom (Beethoven)

Christopher Castile (Beethoven)

Sarah Rose Karr (Beethoven)

Jake Lloyd (Star Wars Episode I: The Phantom Menace)

Michael Conner Humphreys (Forrest Gump)

Hanna R. Hall (Forrest Gump)

Edward Furlong (Terminator 2: Judgment Day)

Camila Bordonaba (Rebelde Way)

Luisana Lopilato (Rebelde Way)

Barret Oliver (The Neverending Story)

Noah Hathaway (The Neverending Story)

Tami Stronach (The Neverending Story)

Travis Tedford (The Little Rascals)

Bug Hall (The Little Rascals)

Brittany Ashton Holmes (The Little Rascals)

Jordan Warkol (The Little Rascals)

Zachary Mabry (The Little Rascals)

Jared Rushton (Honey, I Shrunk the Kids)

Bonusi: Marlo Snellman (“Freestyler” i Bomfunk MC)