"Icha" është një vajzë shumë moderne

“Icha” është një vajzë shumë moderne

Seriali indian “Uttaran” ka fituar vëmendje shumë të madhe nga audienca shqiptare, shkruan rtv21.tv

Ngjarja, aktrimi, veshjet janë këto disa nga veçoritë që e kanë bërë këtë serial që të ketë shikueshmëri shumë të madhe. E nëse ndalemi te aktorët “Icha” është një ndër personazhet që e ka pasur gjithë vëmendjen dhe seriali është njohur më shumë me emrin e saj.

Tina Dutta apo siç njihet me rolin e saj “Icha” e cila tani është në moshën 30 vjeçare në jetën e përditshme është krejtësisht ndryshe nga ajo çfarë e kemi parë  në serial me veshje tradicionale indiane.

“Icha” është një vajzë shumë moderne dhe një rëndësi të madhe i kushton veshjeve të saj të cilat janë gjithmonë në hap me trendet botërore.

Shikoni më poshtë disa foto nga përditshmëria e bukuroshes indiane./21Media

aaaCaptureIchaichaaaichkii