“Damini” një grua moderne

“Damini” një grua moderne

Seriali indian “Uttaran” ka fituar vëmendje shumë të madhe nga audienca shqiptare, shkruan rtv21.tv

Ngjarja, aktrimi, veshjet janë këto disa nga veçoritë që e kanë bërë këtë serial që të ketë shikueshmëri shumë të madhe. E nëse ndalemi te aktorët “Damini” është një ndër personazhet që e ka pasur vëmendjen shumë të madhe në serial me rolin e saj si nëna e “Ichas”.

Vaishali Thakkar apo siç njihet me rolin e saj “Damini” në jetën e përditshme është krejtësisht ndryshe nga ajo çfarë e kemi parë  në serial me veshje tradicionale indiane.

“Damini” është një grua shumë moderne dhe një rëndësi të madhe i kushton veshjeve të saj.

Shikoni më poshtë disa foto nga përditshmëria e aktores indiane./21Media

utraan-success-party-(5)_051611012614vaishali