Friends është një nga seritë televizive më të famshme të të gjitha kohërave

Friends është një nga seritë televizive më të famshme të të gjitha kohërave

U transmetua për 10 vite nga viti 1994 deri në vitin 2004, kur u shfaq edhe sezoni i fundit i serialit. Komedia ishte krijuar nga David Crane dhe Marta Kauffman.

Aktorët e këtij seriali ikonik i njohim shumë mirë shumica nga ne, ngase edhe gjatë ditëve të sotme, Friends është një serial që shikohet e rishikohet shumë, shkruan rtv21.tv.

Qysh nga shfaqja e parë e aktorëve në ekran kanë kaluar gati 23 vite, dhe ndryshimi i tyre është i pashmangshëm, në vazhdim do të shohim se si kanë ndryshuar 6 aktorët kryesorë të këtij seriali:

Jennifer Aniston

Courteney Cox

Lisa Kudrow

Matt LeBlanc

Matthew Perry

David Schwimmer

/21Media