Çifti edhe pas ndarjes kanë mbetur miq

Çifti edhe pas ndarjes kanë mbetur miq

Ata u martuan në vitin 2008 për tu ndarë vetëm gjashtë vite më vonë në vitin 2014. Është fjala për Mariah Carey dhe Nick Cannon të cilët mbrëmë kanë dalë për një darë në një restorant në Los Angeles.

Edhe ditë më parë ata janë fotografuar bashkë me fëmijët, dhe deklaruar se ishte një darkë familjare.

Burime brenda familjes kanë thënë se çifti mban kontakte miqësore.

Ndryshe Mariah është në lidhje me balerinin Bryank Tanka.