Xhudisti Shigeki Nakamura me prejardhje nga Japonia, po e përfaqëson për herë të parë Kosovën në garat ndërkombëtare.

Ai shënoi dy fitore në Kupën Evropiane që po mbahet në Dubrovnik të Kroacisë dhe është në rrugë të mirë për të fituar medalje.