Avokati i Popullit thotë se arrestimet dhe dënimet ishin antikushtetuese

Avokati i Popullit thotë se arrestimet dhe dënimet ishin antikushtetuese

Avokati i Popullit, Hilmi Jashari, vlerëson se qytetarët e Kosovës të cilët gjatë periudhës së shtrëngimit të masave për parandalimin e pandemisë COVID19, janë ndaluar dhe dënuar për shkak të mosrespektimit të këtyre masave duhet të dëmshpërblehen. Ai tha se vendimet kanë qenë antikushtetuese!