Njerëzit kanë ushqime të preferuara që i bëjnë të ndihen më mirë dhe më të lumtur kur i hamë ato.

Por, ekziston një mënyrë e që këta njerëz të jenë afër ushqimeve tyre.

Së fundmi, dizajnerët kanë dalë me një dizajnë jastëkësh të “çmendur” që imitojnë ushqime. Më poshtë mund t’i shihni disa imazhe të këtyre jastëkëve të ëmbël. /21Media